Христо Стоичков и Габриел Батистута влизат в спор за треньорския пост в Кейп Таун Сити

Христо Стоичков и аржентинската легенда Габриел Батистута влизат в спор за треньорския пост в Кейп Таун Сити, информира Goal. Изданието уточнява, че CV-ата на двамата са били пратени в клубната канцелария, а за работата са кандидатствали още големи имена като Бени Макарти и Рууд Крол.

„Гражданите“ завършиха трети в последния шампионат, но ръководството обяви, че има по-големи амбиции. Клубът вече е направил своя избор, но ще обяви името му следващата седмица. От Кейп Таун искали новият наставник да бъде популярно име във футболния свят.

През миналия месец Батистута е бил предложен за старши треньор на австралийския Аделаида Юнайтед. Тимът бе воден от испанския специалист, бивша звезда на Барселона, Гийермо Амор, но той си е тръгнал заради разминаване на вижданията. Камата вече няколко години работи като коментатор в мексиканската „Телевиса“, но е очевидно, че иска да се завърне към треньорството.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.