Букмейкъри – Топ 4 за България

От особено голямо значение е да залагате в сигурни и надеждни онлайн букмейкъри,ние от zalozi-bg сме подготвили за вас класация  на най-добрите онлайн букмейкъри, базирана на проучване на различн агенции и мнения на потребителите.

Ето как изглежда класацията:

1.Определено номер 1 в спортните залози в интернет е компанията Bet365. Те са най-големия букмейкър залагащ на доверието в клиентите си и често изненадващ ги с нови бонуси, високи коефиценти и печалби. Сайътът на Bet365 е направен с лесен, удобен и приятен интерфейс.

hXb2Vjwb_400x400  Линк към Bet365

2. На второ място потребителите и фирмите за рисърч са класирали другия безпорен лидер в залаганията – букмейкъра Betfair. Известни с високите си коефиценти, милиони играчи на ден се доверяват на тях и прибират солидни печалби. Букмейкърите Betfair са известни със своите седмични оферти за високи коефиценти с увеличение до 5 пъти от нормалните, но само за нови потребители!

betfair_logo-300x90  Линк към Betfair

3.На завидното трето място в класацията за букмейкъри е класиран гигантът сред спортните залози – SportingBet Известни с бързото изплащане на печалби и множество бонуси те са едни от най-силните конкуренти на BET365 и Betfair.

index  Линк към SportingBet

4.На четвърто място в класацията се нареждат William Hill известни още като – домът на наддаването. Това е най-популярния сайт на територията на Обединеното Кралство – Великобритания. Гъвкави условия за работа и ежедневни промоции придружени с много бонуси. Ако решите да разгледате сайта им може да го посетите от този линк:

Untitled Линк към William Hill

 

Всички букмейкъри, които виждате в нашия лист са доказани във времето като сериозни компании и можете спокойно да играете при тях.Всеки от тях има своите предимства и недостатъци в игрови аспект, но всички те могат да бъдат определени като най-сигурните в интернет. Съветваме Ви да следите внимателно нашите съвети за да успеете постоянно да сте информирани с нашата букмейкъри класация и да печелите повече!

error: Content is protected !!