Футболни прогнози за днес

Илвеш – Сейняоен
Финландия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.10
Сигурност – 5/10
Макар и гостите да са по-класният отбор на хартия, няма как да заложим за тях при сегашните обстоятелства. Домакините са по-напред в класирането и са в много по-добра форма, печелейки 4 от последните си 5 мача. те победиха в края на април Сейняоен с 2:0 като гост. При този коефициент залогът за домакините ни се струва почти задължителен. Прогноза 1.

Бодьо Глимт – Розенборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Розенборг са убедителни лидери в класирането и още отсега изглеждат като почти сигурен шампион на Норвегия. Противникът им е в зоната на изпадащите и не се представя никак убедително от началото на тази кампания. Трудно ще могат да намерят с какво да се противопоставят на отбора на Розенборг, който изглежда една класа над всички други отбори в тази страна. Прогноза 2.

Хаугесунд – Старт
Норвегия
Час – 16:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Хаугесунд имат 8 победи в последните си 10 директни срещи с отбора на Старт. Не точно това е най-големият проблем на гостите. Още по-лошо е тяхното представяне през този сезон, в който все още не могат да запишат победа след 13 изиграни кръга. Хаугесунд се представят много стабилно, намират се в горната част на класирането и до момента нямат загуба у дома. Очакваме да спечелят спокойно срещу последния Старт. Прогноза 1.

Лонгфорд Таун – Бохемиънс
Ирландия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Гостите записаха две победи и едно равенство в последните си три мача, показвайки високо ниво на игра. Днес противникът е много удобен за нов триумф. Лонгфорд Таун започната сезона с победа, но след това влезе в серия от цели 15 поредни мача без такава и, напълно заслужено, заема последното място в класирането. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365