Футболни прогнози за днес

Франция – Ирландия
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Трудно някой може да повярва, че Ирландия може да отстрани домакините от турнира. Реално погледнато, ирландците се класираха за този етап само защото Италия нямаха за какво да играят в последния кръг и това им позволи да ги победят. Французите показват, че са на много високо ниво. Те продължават да са фаворитите на букмейкърите за титлата в първенството. Очакваме да спечелят днес, макар и трудно. Прогноза 1.

Германия – Словакия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Словакия на моменти показваха, че могат да играят добър футбол, но в по-голямата част от мачовете си бяха колебливи и допускаха много грешки във всички фази на играта. Трудно могат да се надяват германците да не ги накажат за тези постоянни грешки. Световните шампиони притежават много повече класа от противника си и вярваме в тяхната победа. Прогноза 1.

Унгария – Белгия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
И в този мач има ясно изразен фаворит. Ако се направи обединен състав от двата отбора, едва ли някой от унгарците ще може да попадне в него дори и като резерва. Има огромни очаквания към това златно поколение на белгийците, а благоприятният поток ги задължава да стигнат далеч в турнира. Прогноза 2.

Неман Гродно – ФК Слутск
Беларус
Час – 18:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Последният в класирането Неман Гродно се изправя срещу 13-ият ФК Слутск. Неман имат само една победа в последните четири мача срещу този съперник. Когато за последно играха като домакин срещу Слутск, гостите спечелиха с 4:0. Днес не вярваме да видим чак такава сериозна разлика в крайния резултат, но ни се струва много малко вероятно домакините да успеят да спечелят, особено в тази си слаба форма. Прогноза двоен шанс Х2.

Източник:Prognozi365