Футболни прогнози за днес

Швейцария – Полша
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.65
Сигурност – 6/10
Полша се представиха много по-добре в групите от днешния си съперник. Швейцарците наистина завоюваха доста точки, но въпреки това проблемите в играта им си личаха от самолет. Те ще трябва да подобрят с много играта си, ако искат да имат шанс да се опънат на поляците, които пък завършиха групата си без нито един допуснат гол и седем точки. Гостите определено са фаворит. Прогноза 2.

Уелс – Северна Ирландия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Уелс показаха, че не са по-слаб отбор от европейските грандове с престижното представяне в група В, където завършиха на първо място в компанията на Русия и Англия. Противникът им успя да се промъкне към елиминациите след победа над Украйна, която беше достатъчна за северноирландците да станат един от най-добрите трети отбори, въпреки двете си загуби в останалите мачове. Уелс разполагат с много повече талант в състава си в лицето на Бейл и Рамзи. За такива играчи Северна Ирландия може само да си мечтае. Приказката им би станала прекалено хубава, ако продължат напред и към четвъртфиналите. Прогноза 1.

Хърватия – Португалия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Хърватия да се класира
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Това е един от най-интересните мачове от програмата на осминафиналите. Хърватия дадоха заявка за нещо голямо на това Европейско първенство след завършването на първото място в групата и побеждаването на Испания. Португалия се измъкнаха на магия от групата, след като не успяха да спечелят нито един мач. Очевидно е за всички, че в отбора на Португалия има много проблеми, на които наставникът Фернандо Сантош не може да намери решение. Хърватите не просто имат по-големи шансове за продължаване към четвъртфиналите – те са тежък фаворит в този мач. Прогноза Хърватия да се класира.

БАТЕ Борисов – ФК Витебск
Беларус
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Прехвърляме се към първенството на Беларус, където изглеждащият като абониран за шампионската титла отбор на БАТЕ се изправя срещу Витебск. Последните резултати на БАТЕ като домакин едва ли изглеждат обнадеждаващи за гостите. БАТЕ победиха в последните си двубои пред собствена публика с 5:0, 4:0 и 3:0. БАТЕ спечелиха през миналия сезон и двата си мача срещу Витебск с разлика – 2:0 като гост и 4:0 у дома. Няма защо да очакваме нещо по-различно от нова убедителна победа за беларуския шампион. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Източник:Prognozi365