Футболни прогнози за днес

Шамрок Роувърс – Корк Сити
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Корк Сити са в такава форма, че трудно се вижда как нещо може да ги спре. Те са в серия от осем поредни победи. Противникът им успя да спечели само един от последните си три мача. Те не успяха да се справят с конкуренцията на аутсайдерите Уексфорд и Фин Харпс, какво остава за един от фаворитите за шампионската титла Корк Сити. Прогноза 2.

Лонгфорд Таун – Уексфорд
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Домакините не се намират в добра форма, но днес излизат срещу може би идеалният съперник за прекъсване на неприятната серия от началото на сезона. Фин Харпс успяха да запишат няколко победи, но всички те станаха в мачовете им като домакин. Като гост все още не могат да запишат победа в осем двубоя. Една от тези победи бе именно срещу Лонгфорд Таун в началото на кампанията, но пък преди това Лонгфорд имаха пет победи в последните шест мача между двата отбора. Смятаме, че домакините са фаворит за трите точки. Прогноза 1.

Слиго Роувърс – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Слиго Роувърс са на седмо място с 19 точки в актива си. Брей Уондърърс успяха да спечелят едва осем точки в първите 15 кръга. Домакините записаха пет победи в последните седем мача, докато гостите успяха да спечелят общо една точка в последните шест двубоя. В последните 11 мача между двата отбора на стадиона на Слиго Роувърс, Слиго имат цели 9 победи. Трудно можем да се усъмним в тяхната победа. Прогноза 1.

Дери Сити – Уексфорд
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дери Сити са един от най-силните ирландски отбори и днес излизат срещу новака Уексфорд. Дери победиха този съперник в началото на сезона като гост, не се съмняваме в победата им и като домакин. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365