УЕФА позволи на РБ (Лайпциг) и Ред Бул Залцбург да участват в Шампионската лига

УЕФА позволи на РБ (Лайпциг) и Ред Бул Залцбург да участват в Шампионската лига. Това обявиха от европейската футболна централа. В края на миналата седмица в централата на УЕФА в Нион е имало среща, на която представители на двата клуба са доказали, че те не са свързани помежду си, макар да са издържани от една и съща компания.

По-рано се появиха информации, че РБ (Лайпциг) може да бъде спрян от участие в турнира, но след подробно разследване Комисията по финансов контрол на клубовете към УЕФА прецени, че няма физическо или юридическо лице, което да има реашаващо влияние и в двата клуба.

“Ред Бул” притежава 99% от акциите на германския РБ (Лайпциг) и е само спонсор на австрийския Ред Бул (Залцбург).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.