Сейду Думбия ще продължи кариерата си в Спортинг (Лисабон)

Нападателят на Рома Сейду Думбия почти сигурно ще продължи кариерата си в Спортинг (Лисабон). Двата клуба преговарят за отдаване на футболиста под наем за един сезон с опцията за откупуване на стойност 6 милиона евро.

Привличането на Думбия в Рома от ЦСКА (Москва) през 2015 година срещу 14,4 милиона евро се оказа голям провал. Само шест месеца по-късно той бе върнат под наем в руския клуб, а след това игра също под наем в отборите на Нюкасъл и Базел, но никой от тях не се реши да откупи изцяло правата му.

Сега играчът от Кот д`Ивоар за пореден път ще бъде отдаден под наем, този път на Спортинг с опция за откупуване на стойност 6 милиона евро. Тя ще стане задължителна, ако Думбия вкара 20 гола, или ако клубът се класира за участие в Шампионската лига.

През последния сезон 29-годишния нападател вкара 21 гола в 34 мача с екипа на Базел.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.