Роналдо не възнамерява да плати въпросните 14,7 милиона евро

Носителят на „Златната топка“ Кристиано Роналдо не възнамерява да плати въпросните 14,7 милиона евро, заради които е обвинен в укриване на данъци. Това потвърдиха пред EFE източници на Gestifute, компанията, която представлява футболиста.

Тази информация е в противовес с появилата се по-рано през деня, че CR7 е решил да покрие сумата преди официалното начало на процеса на 31 юли.

Португалецът е убеден в невинността и в способността на адвокатите му да я докажат. Прокуратурата в Испания обвини Роналдо в умишлено създаване на специална структура, с която да укрие данъци между 2011 и 2014 година.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.