Раниери: Имаме два големи проблема: допускаме голове и не вкарваме

Перспективата шампионът Лестър да изпадне изглежда все по-реална след снощната загуба от Суонзи с 0:2. „Лисиците“ са само на точка над чертата, а мениджърът Клаудио Раниери е наясно с причините, довели до това отборът да се срине след фантастичния изминал сезон.

„Невероятно е, че се случва едно и също всеки път. Започнахме добре,

но първите два удара на съперника се превърнаха в голове. След това беше много трудно да се съвземем. Имаме два големи проблема: допускаме голове и в същото време не вкарваме. Трябва да си поговорим с момчетата, за да потърсим решение. Не можем да продължаваме по този начин. Видно беше, че футболистите на Суонзи бяха по-уверени и по-решителни“, коментира Раниери.

„Оставаме единни, на тренировките всички се трудят, но ни трябва малко късмет в мачовете, за да си върнем самочувствието. Оптимист съм и вярвам на всеки един в отбора. Ще дочакаме момента, за да излезем от тази ситуация. Мислите ни са насочени изцяло към първенството, Шампионската лига и Купата на Англия са нещо различно. Главната ни цел е да не изпаднем“, добави италианецът.