Лудогорец с призив към феновете

ПФК Лудогорец съобщава на всички фенове, които ще гледат на живо мача от шестнадесетнафиналите финалите на Лига Европа срещу датския Копенхаген в четвъртък (16 февруари) от 20,00 ч., че същия ден стадион „Васил Левски“ отваря врати в 18,00 ч. Клубът призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на стюардите.

В четвъртък, 16 февруари, касите на „Васил Левски“ (на улица „Гурко“ и на улица „Граф Игнатиев“) ще работят до началото на мача – 20,00 ч. ПФК Лудогорец напомня, че билети се продават в мрежата на Ивентим и на всички бензиностанции OMV в България. Клубът призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билети, за да си гарантират безпрепятствено влизане на стадиона до началото на мача.

ПФК Лудогорец напомня, че на Националния стадион няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, както и с бутилки. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

ПФК Лудогорец съобщава, че фенове под 14 години могат да присъстват на мача само с придружител и след попълнена декларация. Такива ще бъдат оставени на касите на „Васил Левски“, както и на пунктовете за продажба на фен артикули.

Полицията в София е осигурила сборен пункт за феновете на Копенхаген в деня на мача – в 17,00 ч. пред катедрален храм паметник „Александър Невски“.

Ръководствата на НСБ и ПФК Лудогорец вземат мерки стадионът да бъде изчистен от сняг. В деня на мача се очаква затопляне и положителни температури.