Ботев Пд се приближава до голямата си мечта

Добра новина долятя още в първия ден на Новата година. Ръководството и хилядите фенове на Ботев (Пловдив) се приближават все по близо до голямата си мечта да видят в завършен вид стадион „Христо Ботев“. От известно време насам ръководството на „канарчетата“ работи в тази насока и ето, че вече има някакъв резултат.

Sportal.bg научи, че шефовете на Ботев вече са осигурили финансирането на „Колежа“. Босовете на „жълто-черните“ са постигнали споразумение за кредит от банка, който ще бъде отпуснат веднага щом се разрешат проблемите със стадион „Христо Ботев“. Не е тайна, че ръководните фактори на клуба искат развалянето на сегашната концесия и обявяването на нова. Очаква се Общината в Пловдив да съдейства на популярния пловдивски тим.

Идеята е вноските кредита да бъдат погасявани от приходите, които ще носи новото съоръжение. Запознати твърдят, че „канарчетата“ не действат на сляпо, а са начертали план за новия стадион. Освен от продажба на билети и артикули, ще влизат сериозни приходи от концерти, кафенетата, ресторантите и конферентните зали на стадиона.
bet365