Берлускони косвено защити 18-годишния вратар Донарума

Бившият президент на Милан Силвио Берлускони косвено защити 18-годишния вратар Джанлуиджи Донарума, който е в центъра на огромен скандал в Италия заради отказа си да преподпише с „росонерите“. Феновете му се нахвърлиха, а ръководството заплаши да го закотви на пейката за цял сезон.

„Защо му се сърдят? Има възможност на тази възраст да изкара 100 милиона евро в друг клуб. Кой на негово място не би направил същото. Във всеки случай аз лично бих направил всичко възможно, за да го задържа в Милан. Щяхме да намерим някакъв компромис да остане по-дълго време в тима“, казва Берлускони.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.