Шведите са съсредоточени върху следващия мач от световните квалификации, който е срещу България

Шведите вече са съсредоточени изцяло върху следващия мач от световните квалификации, който е срещу България, заяви селекционерът Яне Андерсон след победата с 2:1 над Франция. „Тре Кронур“ си върна за поражението със същия резултат в Париж и вече е начело на група „А“ при равенство в точките с „петлите“, докато Холандия е с три пасив след успеха с 5:0 над Люксембург. С още една назад е България.

„Стараем се просто да се забавляваме и ни допада пътят, по който сме поели. След мача Гранквист ми каза, че сме един голям и добър колектив. Това е и моят стил, това е и моята цел. Лидери в групата сме, но нищо не се е променило. Фокусът ни вече пада върху България – следващият ни съперник. Сега е важно да се подготвим колкото се може по-добре за този мач. Класирането ще го гледаме след края на квалификациите“, каза той след победата над Франция.

„Радвам се, че надвихме французите. Загубихме първия мач в Париж, а заслужавахме повече. Сега контролирахме срещата, въпреки че допуснахме първи гол. В такива ситуации трябва просто да забравиш случилото се и да продължиш да играеш така, както си го правил до момента. Това опитвах да кажа на нашите играчи“, добави Андерсон.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.