Хубчев заяви , че все още не е отписал класирането на тима на Световното в Русия

Селекционерът на България – Петър Хубчев, заяви днес на летище „София“, че той все още не е отписал класирането на тима на Световното в Русия, макар че вчера тимът падна с 1:2 при гостуването си на Беларус. Също така специалистът е категоричен, че е избрал най-добрите футболисти на България и към този момент няма по-класни състезатели.

„Сега точно ще ми е малко трудно да обясня в детайли поражението. Но се случи това, което очаквахме. И двата гола бяха от чисти единоборства, които загубихме. Това го очаквахме, не беше изненада за нас. Стават такива грешки. Тази загуба не слага край на амбицията ни за класиране на световно първенство с оглед на другите резултати, но пропуснахме голям шанс. Лично аз много съжалявам, защото, предвид развитието на другите мачове, при победа щяхме да бъдем на точка от първото място. Това щеше да е уникален успех за нас и да ни даде много по-голям ентусиазъм в работата.

Сега всички отбори са в 4 точки и за мен все още не сме загубили шансове“, оптимист е Хубчев.

„Усещах, че футболистите искат малко повече, но трудно влязохме в мача. Първите 15 минути беше трудно, но пък удържахме и когато започнаха да се получават нашите неща малко по-добре, тогава се получи тази нелепа дузпа. В най-неподходящия момент“, допълни специалистът, който обяви, че взима най-добрите играчи в националния.

„Чух едно изказване на футболисти, които са по-дълго в националния отбор, че са се сменили 5-6 треньори, но 80-90 % от играчите са едни и същи. За мен това са най-добрите български футболисти. С уговорката за още няколко имена“, добани треньорът, който завърши с думите:

„Дано не трябва да се вдига отбора. Да продължим да работим по същия начин и да изграждаме отбор, а не да го вдигнем.“

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.