Футболни прогози за днес

ВПС Вааса – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Всичко преди този мач накланя везните по посока на гостите. Те са лидери във временното класиране и имат пет победи и едно равенство в последните си шест мача. ВПС Вааса са на две точки от последното място със своите 11 пункта в 10 мача. Погледът към преките двубои между двата тима също не помага на домакините. ХИК имат шест победи и две равенства в последните осем директни срещи. Прогноза 2.

Илвес – КуПС Куопио
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.40
Сигурност – 5/10
Равностоен мач според нас, в който си заслужава да заложите за гостите заради чувствително по-високият коефициент. КуПС се намират в страхотна форма, записвайки четири победи и две ремита в последните шест кръга на първенството. Илвес не е отбор, който да е с по-висока класа от тях, така че смятаме, че КуПС ще спечелят с тази си добра форма. Прогноза 2.

Сейняйоен – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Новаците в елита ПС Кеми са приятната изненада на първенството, но е време приказката им да свърши. Те се изправят срещу един от най-силните финландски отбори, който е в серия от три поредни победи у дома. След като победиха три от традиционно силните местни отбори в последните си мачове у дома, няма защо да не очакваме да победят и новака ПС Кеми. Прогноза 1.

ФК Лахти – ФК Интер
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
ФК Лахти спечелиха три от последните си четири двубоя като домакин. Противникът им от друга страна има шест загуби в последните си седем мача. Достатъчна статистика, за да очакваме победа за Лахти, а като бонус към нея можем да добавим и трите победи в последните четири директни двубоя на домакините. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365