Футболни прогнози за днес

Дания – България
Приятелски мач
Час – 10:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Дания и България излизат в мач за третото място в мини-турнира, провеждащ се в Япония. На полуфиналите двата отбора отпаднаха по коренно различен начин. Датчаните бяха отстранени драматично след дузпи, докато българският отбор бе унизен от Япония със 7:2. След този мач ще бъде много трудно за нашите да се вдигнат и, за съжаление, трябва да признаем, че датчаните са големият фаворит днес. Прогноза 1.

Испания – Грузия
Приятелски Мач
Час – 21:45
Прогноза – 2 (+2 ХК)
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Залогът ни е за това, че грузинците няма да бъдат победени с повече от един гол разлика. Гостите са много корав отбор, който в последния си официален мач си тръгна със загуба със само един гол разлика от гостуването си на Германия. Шансовете днес също да не бъдат победени с повече от един гол отново ни се виждат много добри. Прогноза 2 с хендикап +2 гола.

Австралия – Гърция
Приятелски мач
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Гърция в момента изглежда отбор, който може да бъде победен от всеки. В квалификационната си група станаха последни, падайки на два пъти от Фарьорските острови, а след това паднаха и от Люксембург в контрола. Само преди няколко дни двата отбора, които ще се изправят днес, изиграха друга контролна среща, която беше спечелена от Австралия с 1:0. Смятаме, че на австралийците няма да им създаде затруднения да победят „Елините“ още веднъж. Прогноза 1.

ИФК Варнамо – Йоргрите
Швеция 2
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Два равностойни отбора, в чиито мач помежду им очакваме превес да вземе по-добрата форма на домакините. Те направиха две победи и едно равенство в последните си три мача у дома, докато гостите са в серия от три поредни победи. Двата отбора играха за последно през август миналата година, когато Варнамо победиха с 2:0. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365