Футболни прогнози за днес

Асирийска – Гаис
Швеция
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Тимът на Асирийска се представя по отличен начин в преките си двубои срещу Гаис. В последните пет такива, Асирийска имат четири победи и едно равенство. Сега също се намират в добра форма, спечелвайки седем точки в последните си три мача. Противникът им пък все още не може да запише победа в двубоите си като гост, макар и да се представя много силно у дома. Очакваме домакините да спечелят трите точки. Прогноза 1.

Халмщад – Сирианска
Швеция 2
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Двата отбора започнаха новият сезон в шведската втора дивизия по коренно различен начин. Халмщад допуснаха само четири гола в първите десет кръга и се намират на второ място в класирането. Сирианска са на последно място в таблицата и са в серия от две поредни загуби. През февруари те паднаха от Халмщад в двубой за купата. Прогноза 1.

Италия – Финландия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Финландия се представиха по ужасен начин в последните си контролни срещи. Те изиграха пет приятелски мача след края на квалификациите, в в които имат едно равенство и четири загуби и голова разлика 1:12. През 2015 г. в приятелски мач не успяха да победят дори и Йемен. Очевидно финландците не обръщат голямо внимание на контролите. Те няма и за къде да бързат, понеже няма да ходят на Европейско. За Италия това е последна проверка преди началото на Евро 2016 и ще се опитат да влязат в Европейското след една хубава победа в днешния мач. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Исландия – Лихтенщайн
Приятелски мач
Час – 20:30
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
От Исландия можем да очакваме още по-убедителна победа. Все пак и техният противник е от далеч по-ниско ниво. Освен това и самият отбор на Исландия никак не е за подценяване – все пак отборът ще ходи на Европейско, завършвайки пред Турция и Холандия в квалификационната си група. Лихтенщайн е много далеч от ниво Европейско първенство със своите два отбелязани гола в десетте си мача в квалификациите. След това в контрола отборът не успя да победи дори и Гибралтар. Очакваме исландците да реализират разгромна победа. Прогноза 1.