Футболни прогнози за днес

Чехия – Южна Корея
Приятелски мач
Час – 16:10
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Причината за този залог е много проста – в състава на Чехия виждаме много по-добри футболисти, отколкото в този на Южна Корея. Гостите се представят успешно срещу другите азиатски отбори, но те са на светлинни години от Чехия. Домакините спечелиха квалификационната си група за Европейското, с което доказаха високата си класа. Прогноза 1.

Белгия – Норвегия
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И тук имаме отбори от различни класи. Белгия имат изключително поколение, което се определя като скрит фаворит за титлата във Франция. Гостите имат един млад отбор с голямо бъдеще, но на който все още му липсва опит и класа. Прогноза 1.

Швеция – Уелс
Приятелски мач
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Уелс показват слаби резултати в контролните си срещи след края на квалификациите за Европейското. Те загубиха две контроли и направиха равен в третата си. Не че Швеция се представят блестящо, но все пак имат само една загуба в пет контроли. Домакините имат една идея по-окомплектован състав от този на Уелс. Прогноза 1.

Словения – Турция
Приятелски мач
Час – 21:15
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
За разлика от другите мачове, тук трудно можем да отличим единия отбор като фаворит. Може би Турция са малко по-добрият отбор, но домакинското предимство на стадиона в Любляна ще компенсира това. Най-вероятният изход от този мач ни се струва равенството. Прогноза Х.

Източник:Prognozi365