Футболни прогнози за днес

Малмьо – Йоребро
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Малмьо са се запътили към още една титла на страната със своите 9 победи от 12 кръга до този момент и лидерска позиция в класирането провери prognozi365.com. В двубоите си като домакин, Малмьо имат 5 победи от 6 мача и голова разлика 13:3. Йоребро нямат достатъчно добър отбор, който да може да се опъне като гост на хегемона Малмьо. Прогноза 1.

Ранхайм – Сандефьорд
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Ранпайм са на 10-то място в класирането, докато противникът им е на второ място и ще се бори за влизане в елита на Норвегия. Първите две места дават право на промоция, а Сандефьорд вече имат 6 точки аванс пред третия в таблицата, така че шансовете им изглеждат много добри. Любопитното е, че Сандефьорд имат повече спечелени точки като гост, отколкото като домакин – спечелили са 6 от 8-те си мача далеч от дома. Ранхайм пък са сред най-слабите домакини в тази дивизия. Те имат само една победа в последните си 7 мача, докато Сандефьорд записаха 10 успеха в последните 13 кръга. Прогноза 2.

Стярнан – Фьолнир
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Фьолнир се представят отлично от началото на кампанията и в момента заемат второто място във временното класиране. Те нямат нито една загуба от Стярнан в последните си три директни срещи. В момента Фьолнир имат три поредни победи, докато противникът им се намира в мини-криза и спечели само един от последните си шест мача за първенство. Очакваме гостите да вземат нещо от неубедителния в последно време Стярнан. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365