Футболни прогнози за днес

Дери Сити – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Дъндалк са се запътили смело към титлата на страната. Те имат 9 победи в последните си 10 мача и са лидери в класирането. Дери Сити е един от солидните отбори в първенството, но въпреки това Дъндалк имат смазващо предимство в директните срeщи – 8 победи и 2 равенства в последните 10 двубоя. Дъндалк са без съмнение фаворит, още повече, че имат по-добър баланс в мачовете си като гост, отколкото в домакинските си двубои. Прогноза 2.

Лилестрьом – Тромсьо
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Лилестрьом, макар и фаворити според букмейкърите, нямат много позитиви, на които да се надяват феновете им. Те загубиха с разгромното 0:5 в последния си мач, а в последните си 7 двубоя имат само една победа. Гостите също не са от най-класните отбори, така че можем да очакваме домакинското предимство на Лилестрьом да им помогне да вземат едната точка. Прогноза Х.

Тамека – Силамае Калев
Естония
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Двата отбора вече се срещнаха веднъж през този сезон, когато Тамека спечелиха убедително с 4:0. Убедителната победа в този мач от преди само два-три месеца ни кара да смятаме, че шансовете им да вземат трите точки и днес са доста добри. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365