Футболни прогнози за днес

Италия – Ирландия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.10
Сигурност – 5/10
Причината да смятаме, че ирландците ще спечелят този мач, е ситуацията около двата отбора. Италианците вече се бетонираха на първото място и за тях този мач е без абсолютно никакво значение. Още когато стана сигурна първата им позиция, коефициентът за Ирландия се срина драстично. Ирландците пък се нуждаят от задължителна победа, за да продължат напред. Очакваме италианците да не се напъват много и да бъдат победени от надъханите ирландци. Прогноза 2.

Швеция – Белгия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Тук мачът е от голямо значение и за двата отбора, но единият отбор определено изпъква като класа. Белгийците не започнаха добре в групата, но в последния си мач записаха разгромна победа с 3:0. Шведите пък имат само една точка и трябва да спечелят, за да могат да продължат напред. Ние обаче смятаме, че те не само няма да спечелят, но и ще бъдат победени от играчите на Марк Уилмотс, които се борят за второто място в групата. Прогноза 2.

Исландия – Австрия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Назря времето приказката на Исландия да свърши. Те бяха надиграни и в двата си мача досега, но и от двата случая успяха да откраднат точка. Австрийците, които безспорно са по-класният отбор, се нуждаят от задължителна победа, за да могат да продължат напред. Те са тежък фаворит в този мач и според нас техният коефициент е надценен. Прогноза 2.

Унгария – Португалия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Португалците създадоха много положения в досегашните си мачове, но изпитваха затруднения в реализирането им. Прогнозата ни е най-сетне да се отпушат и да разгромят скромните унгарци. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Източник:Prognozi365