Футболни прогнози за днес

Италия – Швеция
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Италия изнесоха истинска футболна лекция в мача си срещу Белгия и дадоха заявка за нещо голямо. Синхронът в играта на италианците беше наистина впечатляващ. Шведите пък завършиха 1:1 с Ирландия и не показаха нищо впечатляващо. Дори и голямата звезда на отбора, Златан Ибрахимович, беше напълно незабележим на терена. Италианците изглеждат на много по-високо ниво от противника си. Прогноза 1.

Чехия – Хърватия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Хърватия е още един отбор, който впечатли сериозно в първия кръг на груповата фаза на Европейското първенство. В тима на хърватите има изключително много класа, като това важи с особена сила за халфовата линия. Те победиха Турция с 1:0, но резултатът можеше да бъде много по-сериозен. Чехите изпитваха много проблеми в контролите си преди началото на първенството, започнаха кампанията с очаквана загуба от Испания, очакваме сега да продължат и с още една загуба. Прогноза 2.

Испания – Турция
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Испанците са един от най-силните отбори в света, все пак те спечелиха последните две Европейски първенства. Състава на Турция е на много по-ниско ниво и очакваме да се случи най-логичното – победа за символичните домакини. Прогноза 1.

Бентлей – Авондейл
Австралия 2
Час – 13:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините са втори във временното класиране и в последните си девет мача имат шест победи и три равенства. Противникът им е в долната половина на класирането и в последните два кръга записа две поражения. Двата отбора се срещнаха само преди три месеца в началото на кампанията, когато Бентлей спечелиха с резултат 3:1 като гост. Смятаме, че като домакин мачът им ще е много  по-спокоен. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365