Футболни прогнози за днес

Англия – Уелс
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки заканите от лагера на Уелс, трудно някой може да оспори огромната разлика в класите между двата отбора. В тима на Уелс, като изключим Бейл и Рамзи, високата класа отсъства, докато англичаните са пълни с такава и се очаква да бъдат сред отборите в челните места в крайното класиране. Вероятността Англия да спечелят днес е много голяма. Прогноза 1.

Украйна – Северна Ирландия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Тази ни прогноза е изцяло базирана на представянето на двата отбора в първите им мачове. Да, и двата отбора загубиха, но Украйна го направиха по изключително достоен начин, бидейки равностойни на световните шампиони от Германия. Северна Ирландия пък не показаха абсолютно нищо в своя мач срещу Полша и загубата с 1:0 бе най-малкото, с което могат да си тръгнат. Прогноза 1.

Германия – Полша
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 4.30
Сигурност – 4/10
Този двубой е повторение на сблъсъците между двата отбора от квалификациите за това Европейско първенство. В квалификациите, двата отбора си разделиха по една победа. В крайното класиране ги раздели само една точка. Не смятаме, че единият от двата отбора ще има голямо игрово предимство, по-скоро смятаме, че ще гледаме изравнени сили тази вечер. Прогноза Х.

ИФК Варнамо – АФК Юнайтед
Швеция 2
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
ИФК Варнамо бяха блестящи в последните си домакинства и това е основната причина да очакваме да бъдат по-силният отбор в мача си срещу колебливия гост АФК Юнайтед. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365