Футболни прогнози за днес

Испания – Чехия
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Испания се представиха по безапелационен начин в своята квалификационна група, в която накрая направиха серия от седем поредни победи без нито един допуснат гол. Чехите също се представиха задоволително, но смело можем да заявим, че това поколение на чехите не е от най-добрите в историята им, докато испанците винаги имат много силни играчи на всеки пост. Те са големият фаворит в днешния сблъсък. Прогноза 1.

Ирландия – Швеция
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Ирландия е отбор, който се представя много добре в защита, но не толкова добре в нападение. Като изключим мачовете с Гибралтар, те отбелязаха в само два мача по два гола, докато във всички свои останали срещи от квалификациите отбелязваха по един гол. За сметка на това, само веднъж през сезона някой им беше отбелязал повече от един гол. Шведите са отбор от нивото на Ирландия и това е още едно нещо, което да ни кара да мислим, че няма да видим победител днес. Прогноза Х.

Белгия – Италия
Европейско първенство
Час – 12:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 5/10
Белгия е един от скритите фаворити за титлата. Нашето мнение е, че реалният коефициент за белгийците трябва да е много по-нисък, но доброто име в исторически план на италианците помага за изравняването на везните. Само че на терена историята не играе, а няма съмнение, че настоящето на Белгия е много по-добро от това на Италия. В тима на символичните гости отсъстват големите имена, докато при белгийците личат имената на някои от най-вървежните футболисти на европейските терени в момента. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365