Уейн Рууни се пенсионира след световното

Капитанът на Англия, Уейн Рууни потвърди, че ще се оттегли от международния футбол след световното първенство в Русия през 2018г.  Bet-bg ви предоставя официалните коефициенти за предстоящия квалификационен мач на Уейн Рууни.

30 – годишният нападател на Манчесър Юнайтед, който успя да запази капитанската лента след идването на новия мениджър на клуба – Сам Алърдайс, заяви че с нетърпение очаква следващите две години с националния отбор.

Той каза: „Знам че първенството в Русия ще е последния ми шанс да направя нещо, така че ще се опитам и да се насладя на тези две години и се надявам че ще завърша кариерата си с Англия на високо ниво“

„Преди Евро 2016 бях казал, че ми харесва да играя за този отбор, харесват ми играчите и все още е така. Веднага след като Евро 2016 завърши ми се искаше да продължа да играя за тима и успях да се докажа пред Сам, когато той постъпи на работа“

Новият мениджър настоя той да продължи да играе под номер 10, по същия начин както Жозе Мауриньо направи в Манчестър Юнайтед.

Рууни ще играе като полузащитник на първата световна квалификация за Алърдайс, в неделя срещу Словакия.

bet365 Коефициент словакия-англияа Словакия – Англия 

на живо по bet365 от 19 часа в неделя 04.09.2016

КРАЕН РЕЗУЛТАТ

Словакия 4.00

Равен 3.20

Англия 2.00

ДВОЕН ШАНС

Словакия или Равен 1.83

Равен или Англия 1.25

Словакия или Англия 1.36