Спалети заяви, че играчите от първия тим трябва да вземат пример от тези от Примаверата

Новият старши треньор на Интер Лучано Спалети заяви, че играчите от първия тим трябва да вземат пример от тези от Примаверата, които преди дни спечелиха шампионската титла за младежи. В същото време „нерадзурите“ приключиха сезона в Серия „А“ на незавидното седмо място и няма да играят в европейските клубни турнири през следващия сезон.

„Примаверата донесе у дома нещо много ценно. Надявам се, че играчите в моя състав ще видят това и ще си вземат урок. Обикновено младежите трябва да вземат пример от мъжкия състав, но в нашия случай е обратното. Те ни направиха услуга“, каза 58-годишният Спалети, който ще има тежката задача да върне успехите на гранда от Милано.

„Всички в момента се чудят как е възможно Интер да бъде извън европейските турнири, защото отстрани това изглежда скандално. Но аз дойдох в този труден за клуба период, защото искам да му помогна да реагира правилно. Аз не съм по-добър от моите предшественици на поста, но съм различен. Ние ще работим по моя начин, аз вярвам в него и казах на играчите и те да вярват, защото трябва да са сигурни, че ще имат на 100 процента моята подкрепа и във всяка ситуация. Ние трябва да върнем Интер, където историята показва, че трябва да бъде“, каза Спалети.

Според медиите в Италия Спалети ще получава по 4 милиона евро на сезон.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.