Софийски градски съд свика засезание на 13 юли по възражение на ПФК ЦСКА АД

Софийски градски съд свика засезание на 13 юли по възражение на ПФК ЦСКА АД, което е в несъстоятелност. То е входирано против приемането на вземане на НАП, включено в допълнителния списък на приетите вземания. Този дълг вече е вписан в Търговския регистър.

Жалбата не е срещу основния приет дълг към НАП в размер на 4,5 милиона лева, а срещу друго по-малко задължение. Мотивите на обжалването не са известни, а синдик Дора Милева отказа подробности с мотив, че е заета.

Заседанието трябва да се проведе на 13 юли от 16 часа, като са призовани синдикът, длъжникът, както и кредиторът НАП. Съдът е разрешил на Милева да сключи договор с адвокат на минимално възнаграждение, който да й помага в дейността около фалиралото дружество.

Синдикът вече изготви списък с одобрени вземания на базата на офертата за 8 милиона лева на „Ред Енимълс“. Той беше вписан в Търговския регистър в четвъртък и подлежи на обжалване в 14-дневен срок. Една жалба – на самия длъжник, вече е подадена, очакват се и други.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.