Сеп Блатер направи странно изказване в опит да защити най-популярния отборен спорт

Бившият президент на ФИФА и една от най-противоречивите личности във футболната история Сеп Блатер направи странно изказване в опит да защити най-популярния отборен спорт, чийто ключови фигури в момента са съдени за укриване на данъци.

Лионел Меси, Неймар, сега Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо, а и Манчестър Юнайтед са обект на разследване от прокуратурите на съответните си държави заради предполагаеми данъчни измами. Според Блатер не е правилно, че само футболисти са “атакувани” от властите, а някои други богати спортисти са “недосегаеми”.

“Защо атакуват само футболния свят? Никой нищо не казва за един от най-богатите в спорта – Федерер. Той е недосегаем. Е, сигурен съм, че е така, защото прави всичко както трябва. Но пък не се атакуват и звездите в НБА и бейзбола”, заяви Блатер в интервю за RTS Sport и подразни тенис феновете.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.