Роналдо ще плати 14,7 милиона евро на данъчните власти

Головият лидер на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще послуша своите съдебни съветници и ще плати 14,7 милиона евро на данъчните власти, които го обвиняват в точно така сума укрити данъци, пише AS. Въпреки това португалецът не се признава за виновен, а покрива исканите пари, за да избегне възможността да лежи в затвора.

Подобно нещо сториха и други клиенти на Жорже Мендеш, на които бяха повдигнати обвинения за данъчна измама: Фабио Коентрао, Рикардо Карвальо, Радамел Фалкао и Анхел ди Мария. Източници на AS твърдят, че плащането на сумата преди първия съдебен ден (31 юли), може да намали евентуална присъда наполовина или поне с 25 процента. Испанското законодателство предвижда затвор между 2 и 6 години за подобно престъпление.

Очаква се съдът да изиска от Кристиано да плати общо около 30 милиона евро, ако бъда признат за виновен. Според Forbes през миналата година номер 7 е акумулирал приходи от 77,2 милиона евро.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.