Реал Мадрид с камп в България – запишете детето си и то може да отиде на „Бернабеу“

Испанският колос Реал Мадрид организира футболен камп в България посредством школата на „белите“ в Кувейт. Всички деца между 5 и 17 години ще имат възможност да се докоснат до магията на кралския клуб и да тренират по методиката на „лос бланкос“ между 15 и 22 юни 2017 година. Техни треньори ще бъдат българският наставник на Реал Мадрид Кувейт Петър Петров и няколко испански специалисти.

Чрез томбола ще бъдат избрани пет дечица, които ще отидат за пет дни в Мадрид на пълен пансион. Те ще тренират в дома на „лос бланкос“ и ще се срещнат с емблематичен бивш футболист на Реал, който все още се пази в тайна. Кампът в България ще струва 650 лева и включва дневно: по две тренировки на ден и включен обяд. Освен това всяко дете ще получи два екипа и анцунг на мадридския тим.

Петимата млади футболисти ще бъдат придружени в испанската столица от българския треньор Петър Петров, който ще обезпечи финансово целия им престой. От Мадрид удостовериха провеждането на кампа в България и подписаха официален документ. Кампът в България ще бъде в София, а тренировките в двора на 57-о училище в Красна поляна.