Пиронкова отпадна на четвъртфиналите на тенис турнира от сериите WTA International в Нотингам

Цветана Пиронкова отпадна на четвъртфиналите на тенис турнира от сериите WTA International в Нотингам и по този начин продължи да се свлича в световната ранглиста. Пловдивчанката най-вероятно ще заеме 150-о място в класацията на WTA при официалното обновяване в понеделник, а само на две позиции по-надолу е Елица Костова.

Вече е съвсем реална възможността 27-годишната Костова да изпревари Пиронкова в ранглистата, макар Цвети по традиция да се представя по-силно на тревна настилка и да продължава да участва в турнирите на WTA, за разлика от Костова, която предпочита по-ниските категории на женския тенис. Пиронкова не е заявила участие в нито едно събитие следващата седмица, когато ще се проведе турнира в Бирмингам от силните серии Premier.

Иначе в топ 10 на световната ранглиста от понеделник ще има само една промяна, свързана с прогреса на Йохана Конта, която е финалистка в Нотингам и засега от осма става седма, а ако спечели титлата, ще изпревари и Доминика Цибулкова за шестото място.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.