Мохамед Салах е получил зелена светлина от Рома да лети до Англия

Мохамед Салах най-сетне е получил зелена светлина от Рома да лети до Англия, за да финализира трансфера си в Ливърпул. Според „Мирър“ египтянинът ще пристигне в Лондон по-късно днес, след което ще премине медицински прегледи и ще подпише своя договор с мърсисайдци. Ливърпул ще плати на Рома 32 милиона паунда плюс 5 милиона под формата на бонуси.

Договорът на Салах ще бъде за пет години, като той ще получава по 90 000 паунда седмично. Играчът вече е договорил личните си условия с клуба.

Според „Ливърпул Екоу“ Салах ще пристигне в Лондон в 21.05 часа местно време. Това означава, че египтянинът ще премине медицински прегледи утре.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.