Моуриньо отрече, че дължи на испанските власти 3,3 милиона евро под формата на данъци

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отрече, че дължи на испанските власти 3,3 милиона евро под формата на данъци. Вчера се появи информация, че данъчните в Испания са започнали разследване срещу португалеца за укрити приходи за 2011 и 2012 година, когато Моу бе начело на Реал.

Специалния обаче твърди, че е платил данъци в размер на 26 милиона евро в Испания, като освен това до момента той не е информиран официално за това, че испанската прокуратура е предприела каквито и да било действия срещу него.

„Жозе Моуриньо до момента не е получавал никакво уведомление относно публикуваните новини. До днес нито испанските данъчни власти, нито прокурорът са се свързали с Жозе Моуриньо или неговите съветници, които се грижат за тези въпроси.

Жозе Моуриньо, който живя в Испания в периода между юни 2010-а и май 2013 година, е платил над 26 милиона евро данъци, което се равнява на 41% от получените приходи. През 2015 година той прие преизчисленията, направени от властите за периода 2011-2012 година. Тогава той подписа и споразумения с властите за дължимата сума за 2013 година.

От своя страна испанското правителство издаде документ, чрез който удостоверява, че Жозе Моуриньо е с установен данъчен статус и се е съгласил с размера на всичките си данъчни задължения“, гласи официалното изявление, разпространено от представителите на Специалния.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.