Мечтания съперник на Лудогорец

Лудогорец за втори път ще е част от Шампионската лига – безспорен успех в историята на българския футбол. Намират се обаче и такива, които поливат с отрова постижението на „орлите“ в унисон с нравите на Бай Ганьо.

– Не съм очаквал да се случи такова нещо. Бях с доста по-високо мнение за Чехия, даже имах намерение в някой от следващите уикенди да заведа децата ми в тази държава, за да им покажа красотата и забележителностите на Прага.

Останах разочарован от отношението на летищните власти в Чехия, но по никакъв начин този акт, с който ни забавиха не ни се отрази на доброто настроение, тъй като с групата бизнесмени, които бяхме заедно бяхме в отлично настроение на база на резултата от мача с Виктория (Пилзен).

– Получихте ли обяснение защо на летището играчите Ви бяха обискирани за експлозиви?
– За мен няма логика в обиските на футболистите на летището. Цяла Чехия знаеше кои са Лудогорец, кога са дошли и кога си тръгват. Абсурдно е да се взимат натривки от ръцете на футболистите, все едно са някакви афганистанци или джихадисти.

Колегите са прави като казват, че цялото отношение по изпращането на отбора е било тенденциозно. Общо взето става въпрос за балкански номера и то без Чехия да е на Балканския полуостров.