Лудогорец няма да привлича заместник на напусналия Йордан Минев

Лудогорец няма да привлича заместник на напусналия Йордан Минев. Както е известно, ветеранът отказа да подпише нов договор и реши да продължи кариерата си в Ботев (Пловдив). Неговото напускане обаче реално не отваря дупка в състава на Георги Дарманджиев, защото така или иначе селекционерът разчиташе на шест бека.

Така отдясно през новия сезон ще играят Сисиньо и Лукас Саша, а отляво ще се разчита на Натанаел и Александър Василев. Опция е и завръщащият се след лекуване на тежка контузия Витиня, който може да действа и на двата фланга.

Много вероятно е и Брайън Ангуло, който последния сезон бе пратен под наем в мексиканския Чипас Хагуарес, да се завърне в състава на „орлите“. Той бе твърд титуляр във въпросния тим, в който записа 29 мача. През първия си престой в Разград колумбиецът разочарова с изявите си, но сега изглежда от спортно-техническия щаб са готови да му дадат нов шанс да докаже, че привличането му от испанския Гранада не е било грешка.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.