Дешан отказа да хвърли вината върху вратаря Уго Лорис

Френският национален селекционер Дидие Дешан отказа да хвърли вината изцяло върху вратаря Уго Лорис, който допусна фатална грешка при загубата на „петлите“ с 1:2 срещу Швеция в световна квалификация по футбол. Стражът на французите подари топката на Ола Тойвонен в 90-aта минута и нападателят на шведите стреля точно от центъра, за да изкачи отбора си на първо място в група „А“.

„Няма да обвинявам Уго. Той ни е спасявал много пъти. В случая искаше да играе с топката. Ако я беше изчистил далеч, нямаше да се стигне до това и той го знае. Осъзнава, че грешката е негова и тя ни струва твърде скъпо. Той е вратар и неговите пропуски се забелязват повече от тези на полевите играчи. Жалко, че това се случи, защото от загубите боли, а от такива като тази – още повече“, каза Дешан.

„Мачът се разви неприятно, но трябваше да вземем поне точка, което пак щеше да бъде добър резултат и щеше да остави Швеция зад нас. Имаме обаче още четири мача до края и 12 точки, за които да играем. Трябва да се борим за всяка една от тях, за да постигнем целта ни. Мачът с Холандия на 31-и август беше важен и без днешния резултат, а сега той стана още по-важен“, добави френският селекционер.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.