Ботев Пд обяви, че се разделя с Жоао Пауло

Ботев Пловдив се разделя с основния си реализатор Жоао Пауло, пише сайтът на „канарчетата“. Клубът се споразумя с шампиона на България Лудогорец за трансфер на бразилския стрелец, който ще се присъедини към тима от Разград от началото на зимната подготовка.

28-годишният нападател бе привлечен от Ботев през лятото заедно със сънародника си Фелипе Бризола. През есента на настоящия сезон Жоао Пауло реализира 15 гола в 21 мача за първенство и Купата на България. Той добави в своя актив 4 асистенции и 5 спечелени дузпи.

Ботев Пловдив се разделя с основния си реализатор Жоао Пауло, пише сайтът на „канарчетата“. Клубът се споразумя с шампиона на България Лудогорец за трансфер на бразилския стрелец, който ще се присъедини към тима от Разград от началото на зимната подготовка. 28-годишният нападател бе привлечен от Ботев през лятото заедно със сънародника си Фелипе Бризола. През есента на настоящия сезон Жоао Пауло реализира 15 гола в 21 мача за първенство и Купата на България. Той добави в своя актив 4 асистенции и 5 спечелени дузпи.
bet365