Арсенал представи новия си домакински екип за сезон 2017/18

Арсенал представи новия си домакински екип за сезон 2017/18. Голямата новина за феновете е, че основни фигури в тази презентация са Алексис Санчес и Месут Йозил, чието бъдеще в клуба все още е считано за несигурно. Двамата не са подписали нови договори с лондончани и ежедневно медиите на Острова ги пращат в различни клубове.

Участието на двамата в днешното събитие обаче може да се счита за позитивен знак относно това дали ще останат на „Емиратс“ и през следващия сезон.

Ектор Белерин, който е трансферна цел на Барселона, също бе част от представянето на новата екипировка.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.